Børneyoga

Yoga for børn – skab balance, ro og fordybelse gennem sjov og leg med yogaen (3-12 år)

I en verden med konstant fart over feltet og informationsoverload har vi alle brug for en pause, for at finde ro og os selv. Specielt børn har svært ved at navigere i vores tids mange indtryk. Børneyoga giver børnene netop det tiltrængte frirum, og redskaberne til at mærke sig selv i nuet og finde selvtilliden og styrken frem.

En store fordele ved børneyoga er at barnet får kendskab til disse redskaber tidligt. Som Helle Nissen siger (grundlægger af yogarollinger):

Har man én gang lært at være bevidst om sit åndedræt og på egen krop mærket og oplevet effekten af forskellige åndedrætsteknikker; afslappende eller opkvikkende, beroligende og opbyggende – så har man denne oplevelse med sig for livet. Det samme gælder for noget så simpelt som at stå med rank ryg, oprejst pande og fødderne plantet solidt i jorden med jordforbindelse og kontakt til sin egen styrke.

Børneyoga er sjov, fysisk og helt i børnehøjde. Yogalege og sekvenser træner balance, styrke, smidighed og koordination. Børnene er med til at forme undervisningen, hvor vi laver klassiske stillinger såvel som nye, leger sjove yoga-lege, slår kolbøtter, står på hænder og ligger stille og svæver på en sky. Hver time har et tema eller en fortælling der binder forløbet sammen og holder børnenes opmærksomhed. Vi slutter af med afspændings og meditation som tit er de allermest populære øvelser blandt børnene.

Nye hold starter op i 2017. Følg med her på siden eller Facebook!

Skriv en mail til: helle@uyoga.dk

Loading