Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/uyoga.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/uyoga.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
uyoga - Historien bag

Tak for nu - vi ses på yogamåtten

Jeg startede uyoga i efteråret 2014, efter en livs lang passion for yogaen. Som tilflytter til Vejle, manglede jeg et forum hvor jeg kunne slå hovedet fra og blot mærke efter i min krop og mit sind. uyoga skal være med til at skabe disse rammer for alle i Vejle i omegn.

For mig er yogaen en livsfilosofi som giver mig glæde, ro og nærvær – dette håber jeg at kunne dele med dig.

Jeg har været forelsket i yogaen i over 10 år, og har udforsket mange forskellige grene af yogaen i den tid. Da jeg blev sygemeldt med stress i 2010, fik jeg tiden og overskuddet til at dykke endnu dybere ned i yogaen, og jeg har siden været yoga lærer. Jeg kender yogaens beroligende og helende kraft på egen krop, og jeg gør en stor ære ud af at dele og lære dette til andre, alt sammen med et smil på læben. I mine timer henter jeg inspiration i den klassiske Hatha yoga med fokus på rene linjér, samt den meditative yin yoga.

Jeg har valgt at sætte uyoga på ferie på ubestemt tid. Min tid er kommet til at prioritere familien og mig selv. Mit hjerte har vist mig vej, men jeg er sikker på uyoga kommer frem igen, en eller anden dag<3

Helle Goller – kvinder bag uyoga
Min yoga-lærer-vej startede med en uddannelse i Les Mills Bodyflow yoga uddannelse. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg ikke er god til at putte yogaen i kasser som yoga lærer. Derfor begyndte jeg at tage flere og flere kurser i diverse yoga stilarter, bla. Iyengar, yin og Astanga hos diverse yoga studier i ind og udland. Tilsidst tog jeg hele springet med en fuld yoga lærer uddannelse – det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!

Uddannelse:
– Hatha yoga lærer 200 timer
– Børneyogalærer 100 timer
– Yin yoga 30 timer
– Yoga anatomi og fysiologi 25 timer

Namaste – Helle

Filosofien bag uyoga
uyoga er frirummet i hverdagen, hvor der er plads til den du er. Hele filosofien bag uyoga er netop at der er plads til alle, lige som man er. Vi har alle gode og dårlige dage, og hos uyoga er det kun dig selv, du skal tage hensyn til. uyoga er åndehullet hvor du giver dig selv lov til at mærke efter og komme i kontakt med dig selv.

Profil  - uyoga
Yoga certifikat

Yogalærer Tina Charlotte Blomstergren

Tina blev en del af uyoga i 2015, i forbindelse med Helle’s barsel. Tina har undervist i yoga i mange år, både faste hold hos bla. AOF og FOF samt diverse workshops og kurser rundt i Danmark.

For mig er yoga vejen til en nærværende pause, i en verden som altid er i bevægelse.

Balance mellem stille tid og bevægelighed, udfordring og lethed. Jer er vild med yoga, og vil med at inviterer dig med – din mulighed er at involverer dig, og derved skabe forandring.

Min undervisningsform er mindful, og jeg guider dig gennem Hatha yoga, inspireret af Flow og Yin yoga, tilpasset dig på yogamåtten.

Uddannelse:
– Yoga flow instruktør 200 timer
– Mindful hatha yoga lærer & MBSR Terapeut 200 timer
– Restorativ og yin yoga 100 timer

Yogalærer Maiken Toft Christiansen

Maiken er en omvandrende yogi der har rejst de sidste 1,5 år i Indien, Nepal og Portugal, og studeret og undervist i forskellige former for yoga. Rejsen fortsætter stadig, men ind imellem vender hun snuden hjem forbi Danmark. Hun afholder diverse pop-up hold, workshops og retreats hvorhen hun rejser. Inden at hun overgav sig til yogaen, arbejdede hun som indkøber i tøjbranchen.

For mig er yoga frihed og fred, og min vej til at lære mig selv og verdenen bedre at kende. Yogaen og dens tilhørende filosofi har givet mig den indsigt og de redskaber. Jeg vil gerne dele den oplevelse og inspirere folk på deres vej.

Jeg underviser ud fra yogaens fundament, Hatha yoga, og sammensætter øvelserne i et flow, samt tager elementer ind fra Ashtanga yoga. Derudover fordyber jeg mig i Yin yoga og den mere terapeutiske side af yoga, og beskæftiger en del af min tid med at studere psykologien og filosofien bag yoga. Når solen skinner underviser jeg i SUP Yoga på et bræt på vandet.

Uddannelse:
– Hatha yoga, Jeevmoksha Institute of Yoga Studies
– Yoga Terapi, Abhijna School of Yoga
– Hatha & Asthanga flow, Vyasa Yoga Peeth

Yogalærer Helene Bak Hansen

Jeg havde I mange år dyrket pilates, men manglede et dybere lag i arbejdet med min krop, sjæl og sind. Jeg havde et mega-krævende job som havde sat sine spor. Under og efter de første yogatimer, var jeg ikke I tvivl. En lykkelig tilstand hvor min krop sang og takkede mig for mit valg. Det har jeg holdt fast i lige siden. Jeg var nysgerrig på yogaen og Indien hvor alting udsprang fra for mange hundrede år siden. Første gang jeg var i Indien var på et retreat hos Dr. Unni Kowalam beach sydindien. Et retreat som bestod af timers lange daglige ayurvediske behandliger og yoga morgen og aften. HATHA og Astanga. En udrensning og en nul-stilling af hele mig. Jeg fik indsigt og forståelse for ayurveda og “the meaning of yoga” og at “Yoga is medicine”… Jeg har været passioneret yogi lige siden og brænder for at dele min passion og videregive alt det vidunderfulde yoga har og gør, med rigtig mange andre.
Jeg søgte og fandt den originale Yoga-skole I Indien hvor den Klassiske Hatha yoga blev praktiseret.

Min HATHA yoga er original og “forcefull” hvor smidighed, balance og styrke kombineres med åndedræt og et flow der tillader, at vi også bliver I stillingerne i god tid. Undervejs fortæller jeg om de forskellige benefits de enkelte asanas har, og et lille drøs af den spændende filosofi bag yogaen – og så kan der godt snige sig en lille push-up ind engang i mellem…Og slutter altid af med en dejlig og virkningsfuld autosuggestion, hvor krop, sind og sjæl samles I hele dig : )

Uddannelse:
– Arhantas 200 timers Teachers Traning Course, Indien

Loading

Abonner på vores nyhedsbrev

Modtag nyt om yogahold, workshop, event og tilbud direkte i din indboks.